Vrachtwagen met 19 ton zalm gekanteld en ander wereldnieuws

Het nieuws staat bol van belangrijke gebeurtenissen. Een bom bij de Jumbo en een vrachtwagen met zalm die gekanteld is, springen er voor mij uit. Als het gerookte zalm was, mag ik het toch niet hebben, haha. Daarnaast staat het nieuws deze week in het teken van Alpe d’Huzes en verder is er veel aandacht voor nieuwe medicijnen tegen kanker. Dit wereldnieuws gaat eigenlijk een beetje langs mij heen.

Voor mij staat deze week in het teken van weer opkrabbelen na de behandeling van vorige week. Vanaf maandag gaat het al weer wat beter. De eetlust komt weer terug en stukje-bij-beetje ook de energie. Eind van de week met het lekkere weer kunnen we fijn op ons balkon zitten. Niet echt in de zon, want dat is momenteel niet verstandig vanwege mijn medicatie. Vrijdag een middagje de stad in: even op een terrasje een boterhammetje in goed gezelschap. Het leven begint weer een beetje kleur te krijgen, net als de natuur rondom ons appartement, en is het waard om geleefd te worden.

Voor mij ben jij de liefste

Terwijl ik dit typ zingt Guus Meeuwis op de radio “Voor mij ben jij de liefste”, een mooi liedje en dat gaat vast over mijn lief, die er gewoon is voor mij, ondanks het wereldnieuws.

Gepubliceerd door

Henny

 Leven met Chronische Lymfatische Leukemie, geschreven vanuit Persoonlijk Perspectief