Over ons

Wij, Henny en José, zijn twee gelukkige (inmiddels) zestigers sinds we elkaar hebben leren kennen in 2010. In oktober 2014 zijn we in een nieuw appartement gaan wonen, dat we vanaf 0 echt óns huisje konden maken.

Een fijn leven, fijn werk, ieder twee fijne kinderen en nu dus een gezellig appartement van ons samen. We gaan graag op vakantie, liefst naar de zon en dat doen we dan ook in november 2014. Lekker even bijkomen van alle verhuisperikelen.

Net voordat we op vakantie gaan heeft Henny een beetje last van een kies en aan dezelfde kant in zijn hals zit ook een zwelling in zijn lymfklier. Als we terugkomen van vakantie en het is nog niet weg, dan maar even naar de huisarts, besluiten we. Die we trouwens nog wel eerst moeten zoeken in onze nieuwe woonplaats.

Na twee heerlijke weken vakantie duurt het nog even voordat we actief op zoek gaan naar een huisarts. Maar een verstopt oor van Henny zorgt ervoor dat er enige spoed bij komt. Huisarts gevonden; kennismakingsgesprek kan pas ruim een week later worden gepland (door drie drukke agenda’s). Maar wegens het oor is er wel een snellere datum beschikbaar bij een huisarts in opleiding.

En dan meteen maar even naar dat bultje laten kijken…

december 2014