Kop in de wind en de wind door de kop

Na het brakke weekend was Henny op maandag opeens weer goed te pas. Hij heeft vervolgens een paar dagen kunnen werken en op donderdag zijn we vertrokken naar Terschelling. Even een lang weekend lekker ontspannen uitwaaien en vooral ook het hoofd leeg maken. Met de tropische temperaturen bleek Terschelling een zeer goede keus. Hier waait altijd een lekker windje en de thermometer geeft ook een paar graden minder aan dan in het Groesbeekse.

Wat we gedaan hebben?
Een keer met de bus naar Oosterend – prachtige foto’s van het duinlandschap – en een keer naar Paal 8 West – mooie wandeling op het ontzettend brede zandstrand dat ze hier hebben. Oh en lekker gegeten, lekker gezeten. We hadden een hotelkamer mét eigen tuintje. Super relaxed. En nu weer naar huis.

6 gedachtes over “Kop in de wind en de wind door de kop”

 1. Hoi Henny en Jose, eindelijk weer eens bijgelezen wat er bij jullie allemaal speelt. Wat verwoorden jullie het toch mooi en begrijpelijk. Is er nu al een prognose voor het verdere verloop? Fijn dat jullie er even een weekendje tussen uit zijn geweest, en elk moment pakken om te genieten. Heel veel groeten en liefs, Trude.

  1. Dank voor je compliment Tru. Wij vinden het fijn om erover te schrijven, daarmee zet je het ook voor jezelf ook op een rijtje. Er is nog geen prognose, behalve dat er nu nog 1 behandeling gepland staat. Ik ben eigenlijk bang dat het vooral een kwestie van afwachten is. Wel zal er nog een beenmergpunctie en CT-scan gemaakt worden om de huidige status vast te leggen. Daaraan kunnen ze het succes van de behandeling afmeten, maar ook de uitgangspositie bepalen voor de verdere controles. Het meest spannende is hoe de ontwikkeling in het beenmerg nu is. Want daar worden de ‘foute’ cellen gemaakt.

 2. Hallo Henny en Jose,

  Wat hebben jullie dat goed uitgekiend om met dat hete weer naar zee te gaan,altijd heerlijk met een windje erbij.
  Fijn dat Henny na de behandelingen redelijk snel herstelt en toch nog aan het werk kan blijven.
  Gezellig weekend ,liefs Ria.

  1. Jaaa, Terschelling was perfect getimed! En de afgelopen week heeft Henny weer wat gewerkt. Het is sowieso fijn dat hij daar ook afleiding aan heeft, maar het gaat wel in een rustiger tempo. Hij heeft merkbaar meer rust en slaap nodig. Verder gaan we gewoon zoveel mogelijk door met leven en het samen gezellig maken.

 3. In een adem heb ik de hele website doorgespit. Ontzag voor de manier van schrijven, een mix van heldere uitleg, informatie maar ook wat het met jullie beiden doet. Meeleven voor allebei, want ga er maar aan staan…niet dat je echt een keus hebt..maar jullie hadden heel andere dingen voor ogen een jaar geleden en nu is het aanpassen op een hele nieuwe situatie. Terechtkomen in een hele andere wereld. Gelukkig ook genieten van kleine dingen. Veel liefs en sterkte van mij!

  1. Dankjewel Henriët. Het is inderdaad aanpassen en onze onbevangenheid is weg. Gelukkig kunnen we er samen goed over praten en ook overheen stappen zodat we van het leven kunnen blijven genieten.

Reacties zijn gesloten.