‘Wilde’ bloemen

De afgelopen week had ik een vrij hectische werkweek en ik was ook zaterdag voor het werk in touw tijdens een intensieve, maar mooie jubileumdag. Henny werkte deze week weer 2 dagen bij een klant op locatie. Zaterdag kwam zijn dochter uit Berlijn op bezoek en kon hij – na een lang gemis – lekker genieten van een vader-dochter-dag. Al met al dus een druk weekje en dat is merkbaar aan de vermoeidheid.
En nu is het zondag, dochter is weer verder getrokken op haar tournee langs Nederlandse familie en vrienden en op weg naar een ‘wwoof’ vrijwilligerswerkvakantie in Portugal.
Wij doen vandaag wat regeldingetjes, maar op een rustig tempo. De komende week zal alles weer in een rustiger vaarwater moeten gaan lopen, want dan volgt Henny’s 2e kuur, die vanaf dinsdag start.

Met dat vooruitzicht zitten wij met de laptop op schoot en uitzicht op een prachtig boeket dat gisteren bezorgd werd. Wat een verrassing weer. Maar helaas weten we niet wie ons deze verrassing bezorgd heeft… Want op het kaartje staat alleen een getypte boodschap: ‘hartelijke groet en sterkte met de behandeling’.
Wil jij, gulle gever, anoniem blijven? (Nee toch, waarom zou je anoniem bloemen willen sturen?)
Wist je wat een nieuwsgierige types wij zijn en wilde je ons een beetje plagen? (Oké dat is gelukt!)
Of ben jij gewoon vergeten een naam er onder te zetten? (Ai en dat is jammer!)

Deze bloemen zijn van zichzelf niet wild en willen zich graag laten registreren. 😉
DUS, heb jij ons de afgelopen week een bos bloemen gestuurd?
Laat ons even weten dat jij het was, dan kunnen wij tenminste ook een kant op met onze dankbaarheid daarvoor!

We weten dat velen aan ons denken en hier meelezen en we stellen elke blijk hiervan zeer op prijs! Waarmee ik niet wil zeggen dat iedereen nu bloemen moet gaan sturen hoor! Een reactie hier op de website of een telefoontje vinden we ook fijn.

Na wat speurwerk werd uiteindelijk een bloemist in Velp gevonden die vertelde dat een mevrouw van de muziekvereniging waar Henny lid van is deze had besteld.